Bine ati venit la Doi Cocosi – Pensiune Horezu.

Suntem o echipa de 15 de oameni care lucram pentru ca dv-stra sa petreceti momente linistite in Restaurantul “”Doi Cocosi”- Horezu.

Suntem situati in Horezu la 25 km de celebra zona Transalpina sau la 40 km de Ramnicu Valcea sau la 70 km de Targu Jiu.

Fie ca sunteti in tranzit, iesiti la plimbare pentru un weekend sau ca veniti pentru un eveniment, la noi in resort veti gasi conditii de cazare speciale. Camerele noastre au ferestre pe intreg peretele ceea ce da o senzatie placuta, dar in acelasi timp ofera discretie totala. Sunt concepute pentru familii sau pentru cupluri, pentru grupuri de pana la 50 persoane.

Restaurantul poate primi pana la 60 de persoane oferind meniuri delicioase preparate in bucataria noastra timp de 12 ore pe zi

Sala de Evenimente este conceputa pentru a primi 300 de invitati, foarte luminoasa, cu ring de dans in centru salii, amenajata cu 30 de mese rotunde.

Terasa localului Doi Cocosi are 150 de locuri si este o buna alternativa pentru luat masa in aer liber!

In parcarea resortului pot incapea pana la 100 de autoturisme

Echipa Noastra este rapida si amabila!

La Doi Cocosi, suntem o echipa formata din personal cu experienta.

La Bucatarie d-na Marioara, cum o strigam noi, in varsta de 50 de ani gateste pentru bucatarii publice de 25 de ani iar d-na Flori, gateste din 1995 in restaurante din Horezu si nu numai.

Meniurile noastre sunt traditionale, preparate din produse proaspete asa cum puteti vedea in pagina de meniuri unde sunt prezentate in detaliu.

“Noi gatim pentru clientii nostri ca si cum am gati pentru copii nostri, le dam ce este mai gustos, ca ei sa mai vina pe la noi. Numai sa poate ei sa manance cat la gatesc eu!”

Marioara, bucatar, 50 ani

Key team members

Gabi Prunel

Ospatar

Mihaela Pietraroiu

Ospatar

Lavinia Teodorescu

Ospatar

Maria Georgescu

Bucatar

Nicusor Barbu

Sef de Sala

Andreea Davidescu

Ospatar