Fa-ti Rezervarea Online!

Facand rezervarea online esti sigur de disponibilitate si poti comanda mancare in avans pentru o anumita ora!

In maxim o ora sunteti pe Transalpina!

In drum spre Transalpina sau spre Celebrele Manastiri Valcene, opriti la noi pentru a lua masa!

Bucatarie Traditionala!

In Restaurantul "Doi Cocosi" puteti comanda mancare traditional romaneasca dar si mancare cu specific international!

Intotdeauna mandri de Valcea noastra

Cand spui Romania, spui diveristate, frumusete si intotdeuana lucruri surprinzatoare. Daca ar fi s-o colinzi in lung si lat nu ti-ar ajunge o viata sa povestesti minunatiile vazute.

Una dintre ele este Valcea, loc de traditie, si cultura cu oameni buni si frumosi, te asteapta, rabdatoare ca o maica buna.

Binecuvantata cu toate formele de relief, munti, dealuri subcarpatice, podis si lunci cu aspect de campie, dispuse in trepte de la nord la sud, intregite cu defilee ale Oltului si Lotrului strajuite d emuntii Cozia, Capatanii, Fagaras, Lotrului si Parang. Aici, intre masivele din munti se afla una dintre cele ami frumoase depresiuni intramontane din judet, cunoscuta sub numele de Tara Lovistei.

Muntele Cozia (muntele sfant al dacilor), pasuni alpine, vaste paduri de conifere si foioase pline de viata si animale grozave, apoi, catre dealuri plantatii pomicole cu mere, pere, prune, nuci, ciresi, visini, toate acestea daruri sfinte ale naturii puse chiar in calea ta.

Din prelucrarea prunelor se face tuica de Horezu si tuica de Valcea. Tot pe dealuri, mai spre sud se cultiva vita de vie din care se produc vinurile de Dragasani. Iar la sud pamantul roditor este tocmai bun pentru culturile de grau, secara si porumb.

Si bogatiile nu se opresc aici, Valcea este zona extrem de bogata in resurse minerale, surse de ape curative, si multe alte minuni naturale.

Va puteti trece in agenda dumneavoastra de concediu o vizita a judetului Valcea, nu o sa va para rau. De la nord la sud, de la est la vest, acest tinut va va tine sufletul ocupat o buna bucata de vreme.

Manastirile cu mare incarcatura spirituala, colosii de piatra de la Horezu, Pestera Polovragi, Pestere Muierii, Horezu, Transalpina mereu uimitoare, gradina zoologica din Rm. Valcea, Casa Memoriala Anton Pann, Culele de la Maldaresti (3 km de Horezu), Salina Ocnele Mari, toate sunt presarate cu grija Dumnezeiasca in calea ta.

Si pentru ca drumul poate fi lung, poti poposi la Horezu, la Doi Cocosi. De cum intri pe poarta te intampina oameni buni, o masa imbelsugata si loc odihnitor sa-ti petreci noaptea

Vei gasi si aici lucruri grozave de facut, fa-ti si ceva loc pe rafturi pentru ca la Horezu cu siguranta iti vei cumpara celebra ceramica, avem o terasa mare si aerisita unde poti petrece clioe de neuitat cu familia si prietenii si pentru ca este vara, iti punem la dispozitie si o piscina nou nouta.

Zilele acestea incepe mult asteptatul Targ de Ceramica “Cocosul de Hurez”, micul nostru orasel va fi plin de oameni si culori, de veselie si voie buna.

Nu ai voie sa lipsesti!

Va asteptam cu mare drag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

 
 
previous next