Fa-ti Rezervarea Online!

Facand rezervarea online esti sigur de disponibilitate si poti comanda mancare in avans pentru o anumita ora!

In maxim o ora sunteti pe Transalpina!

In drum spre Transalpina sau spre Celebrele Manastiri Valcene, opriti la noi pentru a lua masa!

Bucatarie Traditionala!

In Restaurantul "Doi Cocosi" puteti comanda mancare traditional romaneasca dar si mancare cu specific international!

Salina Ocnele Mari un loc plin de sanatate si frumusete

Fostele mine de sare, pe langa rolul lor turistic si un puternic impact asupra sanatatii. Daca suferi de astm bronsic sau ai o imunitate slaba, o cura balnerara in salina iti poate ameliora starea de santate.

Beneficiile asupra sanatatii se datoreaza in mare parte aerosolilor. Acestia sunt particule foarte fine de minerale care plutesc in aer si sunt extrem de usor de inhalat. Care este sursa? Chiar peretii der sare ai pesterilor. Inhalarea lor trateaza o serie intreaga de probleme produse de stres precum tulburarile de somn sau anxietate. Pentru ca acest “tratament” sa fie eficient, este necesara o cura de minim doua saptamani pe an.

Aerul din salina nu este poluant, nu irita mucoasele deorece este total lipsitd e alergeni. Temeratura este constanta, umiditate ridicata iar cristalele de sare din aer leaga particulele de ioni astfel aerul din incapepe devine curat si sanatos oferind acel echilibru de care are nevoie sistemul imunitar.

Ca efectele sunt doar benefice, ca sanatatea ta se va imbunatati, asta am stabilit. Acum…unde mergem?

Noi va recomandam Salina Ocnele Mari. Aceasta Salina se afla chiar in localitatea Ocnele Mari, situata in judetul Valcea.

De curand, Salina Ocnele Mari a fost amenajata pentru vizitare, pentru cei care vor sa-si petreaca o bucatica de timp intr-un loc special.

Zona de vizitare este amenajata la 225 m fata de nivelul marii si se intinde pe o suprafata de 10.000 m patrati.

Si cand spunem “zona de vizitare” ne referim la un spatiu generos amanejat pentru toate gusturile si dorintele. Acolo puteti gasi o sala de cinema, teren de fotbal, sala de fitness, magazin de suveniruri, mese de ping pong, spatiu de joaca pentru copii, teren de bascket, tenis, volei, o mica bisericuta si un punct sanitar.

Este un loc minunat pe care trebuie sa-l treceti in agenda.

In Ocnele Mari se poate ajunge folosind drumul DN67 . Distanta de la salina Ocnele Mari la Ramnicu Valcea este de 12 km, iar pana la noi doar 30 km.

Noi va asteptam, avem camerele pregatite, mancarea pe foc si o tuica buna de horezu in camara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

 
 
previous next