Fa-ti Rezervarea Online!

Facand rezervarea online esti sigur de disponibilitate si poti comanda mancare in avans pentru o anumita ora!

In maxim o ora sunteti pe Transalpina!

In drum spre Transalpina sau spre Celebrele Manastiri Valcene, opriti la noi pentru a lua masa!

Bucatarie Traditionala!

In Restaurantul "Doi Cocosi" puteti comanda mancare traditional romaneasca dar si mancare cu specific international!

Vino la Horezu!!!

Timpul liber a devenit mai pretios ca aurul, si atunci, cand vine vreme de organizat un weekend departe de zgomotul orasului, de vecinii galagiosi si de biroul plin de dosare, incepi sa te transformi in cel mai selectiv “turist”.

Si pe buna dreptate, “pretiosul” tau trebuie petrecut cu oamenii cei mai dragi, in loc de suflet iar la sfarsitul unui weekend sa ai ca bonus si o geanta plina de amintiri.

Haide sa facem planul!

Ai nevoie de un loc in care sa respiri aer curat, in care linia orizontului sa fie plina de dealuri inalte, siluete de munti in zare, verdeata…multa verdeata. Mai ai nevoie de cer albastru pe timp de zi, si atat de multe stele seara incat sa vezi carul mic si carul mare ca si cum ar fi la o aruncatura de bat. Ca peisajul sa fie complet, iti trebuie un soundtrack de greieri haiosi, un vanticel cu parfum de fan dispre dealuri tantose.

Acum ca am “pictat” decorul haideti sa ne gandim si la locul in care noaptea pui capul pe perna. Trebuie sa fie curat, intim, sa aduca putin cu admosfera de acasa, la baie musai prosoape curate, iar cand privesti pe geam sa vezi minunatiile pe care ti le-am descris mai sus.

Avem cazarea, avem peisajul de poveste, mai este nevoie si de o mancare din aceea care sa-ti surprinda fiecare papila gustativa, sa te duca cu gandul la copilarie, la rasfat si tihna.

Si cum esti in mini vacanta, esti servit…de oameni zambitori si atat de senini incat ai impresia ca-i cunosti de-o viata.

Mai ai o zi, si este vara…si este atat de cald si bine afara. O piscina ar fi perfecta! O piscina turcoaz, langa care sa savurezi cel mai bun cocktail si o prajitura de-ti lingi degetele. Apa sa fie ca lacrima. si spatiu suficient pentru stilurile tale personale de inot…sau de balaceala pur si simplu ca doar este vreme de distractie.

Esti odihnit, bucatele servite sunt pe gustul tau, este vreme de plimbare. Si atunci ai nevoie de ceva care sa te emotioneze, care sa te inpire, si sa-ti lase chiar si vreme de tu cu tine. Nu ar fi frumos sa vizitezi , sa vezi locuri frumoase, de care ai auzit doar?

Iar la final totul ar fi perfect ca pe langa distractie, odihna, surprize de tot felul sa pleci si cu o amintire, una din aceea care sa strabata timpul, si de fiecare data cand o privesti sa-ti aduci aminte de zile frumoase.

Un astfel de loc exista, intocmai cum ti l-am descris. La Doi Cocosi Horezu aceasta poveste de weekend poate fi realitatea ta.

Te asteptam cu drag

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

 
 
previous next